Η υπηρεσία real estate to web τώρα δωρεάν

29. 07. 2016
Δημιουργήθηκε : 29 Ιούλιος 2016

re2web1

Η υπηρεσία μας real estate to web που απευθύνετε σε μικρά και μεσαίου μεγέθους μεσιτικά γραφεία είναι πλέον δωρεάν στη βασική της έκδοση.

 

Το υψηλό μηνιαίο κόστος συντήρησης μιας αξιόλογης online εφαρμογής διαχείρισης και προβολής ενός μεσιτικού γραφείου ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης κατά τα οποία ο κλάδος του real estate έχει υποστεί τόσο μεγάλη μείωση πωλήσεων, έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί επαγγελματίες του κλάδου να επιλέγουν φτηνές λύσεις με χαμηλής ποιότητας και αισθητικής ιστοσελίδες, που τελικά αντί να προβάλουν την επιχείρηση έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα ή και ακόμα την αποχή από το διαδίκτυο.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο online σύστημα διαχείρισης για μεσιτικά γραφεία και πλέον το προσφέρει χωρίς καμία χρέωση. Τώρα κάθε επαγγελματίας του χώρου μπορεί να έχει:

  • Δωρεάν web site (ιστοσελίδα) για να προβάλει το γραφείο του και τις υπηρεσίες που προσφέρει.
  • Δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
  • Δωρεάν το online σύστημα διαχείρισης.

Επισκεφθείτε το web site της υπηρεσίας μας http://www.realestatetoweb.eu για να δοκιμάσετε την demo εφαρμογή μας και για να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της.

Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία – τώρα μπορεί και το δικό σας μεσιτικό γραφείο να έχει την παρουσία στο διαδίκτυο που του αξίζει!!!