Υπηρεσία Real Estate to Web

16. 02. 2015
Τελευταία ενημέρωση : 15 Απρίλιος 2015
Δημιουργήθηκε : 16 Φεβρουάριος 2015

realadd2

Νέα εύκολη, γρήγορη και οικονομική εφαρμογή διαχείρισης μεσιτικού γραφείου από το διαδίκτυο από την YourWay (www.YourWay.gr) Χωρίς χρεώσεις για σχεδιασμό (web design) και για φιλοξενία (web hosting) ή άλλες κρυφές χρώσεις, η εφαρμογή μας αποτελεί την πιο κατάλληλη λύση για μεσιτικά γραφεία ώστε να προβάλουν εύκολα και γρήγορα τα ακίνητα που διαχειρίζονται στο διαδίκτυο.


Είτε το γραφείο σας δραστηριοποιείτε στο νομό σας μόνο είτε σε όλη την Ελλάδα, το Real Estate to Web είναι κατάλληλο για κάθε μεγέθους μεσιτικό γραφείο. Εάν το γραφείο σας είναι ακόμα στο ξεκίνημα του μπορείτε να επιλέξετε το βασικό πακέτο με τιμή μόλις από 26,9 ευρώ το μήνα και να αναβαθμίσετε το πακέτο σας όταν μεγαλώσει και ο κύκλος εργασιών σας. Επισκεφθείτε το web site μας (www.RealEstateToWeb.eu)για να δείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα πακέτα καθώς και τη Demo εγκατάσταση της εφαρμογής.

Αντί να πληρώσετε πάνω από 1000 ευρώ σε μια εταιρία για να σχεδιάσει το web site για το μεσιτικό σας γραφείο, με τιμές που ξεκινούν από 26,9 ευρώ/μήνα, αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο web site για τη προβολή του μεσιτικού σας γραφείου και των ακινήτων που διαχειρίζεστε με εύκολο σύστημα διαχείρισης και πολλές δυνατότητες. Επισκεφθείτε το site μας www.RealEstateToWeb.eu και περιηγηθείτε στις demo σελίδες του και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.